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2009/05/01

ボリビア・カフェ・デ・コルディレラ

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とてもとても甘く、ひたすら甘いのです。
クリーミーな質感もたまりません。
アプリコット、オレンジ、ピーチといったフルーツの香り。味わいは実にクリーンで透明感があります。さわやかで複雑な酸の質も素晴らしいです。
ぜひ、お試しくださいませ。

下記は国際品評会における審査員の評価と農園のデータ。カップ・オブ・エクセレンス公式サイトより抜粋。

Farm: Café de Cordillera
Farmer: Zenovia R. Charca de Huayhua
Rank: 1
City: San Lorenzo County
Region: Province of Caranavi
Country: Bolivia
Farm Size: 10.00 Hectares
Coffee growing area: 5.00 Hectares
Altitude: 1682 masl
Certification: None
Variety: Criollo 20%, Caturra 80%
Processing System: Centralized Processing
Lot Size: 18 bags
International Jury Score: 92.03
Cupping Number #: CRT - 014
Price: 12.15 USD
Winning Bidder: Maruyama Coffee for Mikatajuku group, Honey Coffee, Adati Coffee and Orsir Coffee

( )はその風味を感じた人数
Jury Descriptions: Acidity- complex fruit (18), citric (13), tartaric (grape) (12) Mouthfeel- creamy (11), round (9), syrupy (7), heavy body (7), thick (6) Flavor-Aroma- caramel (11), berries (10), sweet honey (8), stone fruit (7), concord grape (7), cherry (6), jasmine (5), cane sugar (5), vanilla (4), apricot (3), butter (2), red currant (2) Crystal clean, buttery finish long lasting finish super sweet

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